Vissza a Tanfolyamokhoz

Általános oktatói tanfolyam (GIC – Generic Instructor Course)

A tanfolyamon azokat a felnőttoktatási technikákat tanítjuk, melyekkel az emeltszintű újraélesztés lépései leghatékonyabban átadhatók. A résztvevők instruktor trénerek segítségével gyakorolhatják a különböző oktatási technikákat.Általános oktatói tanfolyam (GIC – Generic Instructor Course)

A tanfolyam célja:
A tanfolyam célja, hogy a hallgatók megfelelő ismereteket szerezzenek az ERC emeltszintű tanfolyamain való oktatáshoz.  A kurzus során a hallgatók megismerkednek az ERC által alkalmazott felnőttoktatási elméletekkel. A kurzus két napja alatt minden résztvevőnek lehetősége nyílik gyakorolni a készségek oktatását, szituációk és workshop-ok vezetését és a vizsgáztatást.
   

Célcsoport:
Egészségügyi dolgozók, akik emeltszintű újraélesztést szeretnének oktatni.  A képzés előfeltétele, hogy a hallgató ALS/EPALS/ETC kurzuson oktatójelölt (Instructor Potential – IP) minősítést kapjon.
 

A képzés időtartama:
2 nap, 2x10 óra
 

A képzés díja:
30.000 Ft/fő
 

Vizsga:
A képzés során folyamatosan értékeljük a látottakat, ez alapján – egy nemzetközileg egységes rendszer figyelembevételével – döntünk arról, hogy az előírt minimum feltételeknek a hallgató megfelelt-e. A képzés végén formális vizsga NINCS.
 

A megszerzett oklevél érvényességi ideje:
Az oklevél Magyarországon 5 évig érvényes . Külföldi elfogadásával kapcsolatban érdeklődjön a célországban, országonként eltérő lehet (ált. 3-5 év).  

Az MRT tanfolyamért felelős munkatársa:

Nagy Ferenc – nagy.ferenc@reanimatio.com  


Tanfolyam összefoglaló

A Általános oktatói tanfolyam (GIC – Generic Instructor Course) időtartama: 2 nap

A Általános oktatói tanfolyam (GIC – Generic Instructor Course) regisztrációs díja: br. 30000 Ft

A Magyar Resuscitatiós Társaság Általános oktatói tanfolyam (GIC – Generic Instructor Course) felelős munkatársa:
Nagy Ferenc
e-mail: nagy.ferenc@reanimatio.com


Tanfolyam összefoglaló

Tanfolyam időtartama: 2 nap

Tanfolyam regisztrációs díja: 30000 Ft*

* Bruttó összeg.

Tanfolyam időpontok:
Tanfolyamért felelős munkatárs:

Nagy Ferenc

E-mail: nagy.ferenc@reanimatio.com

Kérdése van?

Írjon nekünk most!

Kérdés küldése

Támogatás igénylés

A Magyar Resuscitatios Társaság (MRT) kiemelt célja az újraélesztés oktatásának támogatása. Ennek érdekében a rendelkezésre álló források figyelembevételével lehetővé teszi az újraélesztés tárgyhoz kapcsolódó oktatásokon, tanfolyamokon részt venni kívánó egészségügyi dolgozók részére a tanfolyamok részvételi díjának és/vagy egyéb, ennek kapcsán felmerülő költségeknek meghatározott részét érintő támogatás megszerzését.

Támogatás igénylése